Adata XPG EMIX H30, EMIX I30 i SOLOX F30 premijerno na MWC 2018 – rješenja za mobilno igranje

Adata najavljuje svoje prvo sudjelovanje na skupu Mobile World Congress (MWC) 2018 – najvećem svjetskom okupljanju mobilne industrije. Ovaj puta su mu u fokusu gameri.

Oglas

I sami znate kako je audio komponenta kod igranja video igara gotovo jednako važna kao i video komponenta. Adata i XPG će u Barceloni predstaviti neke vrlo zanimljive proizvode.

Adata i XPG zajedno predstavljaju sveobuhvatno rješenje za mobilno igranje koje nudi mobilnost, funkcionalnost i praktičnost s ciljem zadovoljavanja potreba sve većeg broja korisnika mobilnih uređaja. Adata predstavlja tri najnovija spremnika napajanja s baterijskim ćelijama visoke gustoće u šarolikoj i bogatoj ponudi boja i kapaciteta. XPG pak predstavlja EMIX I30 s patentiranim dizajnom i 5.2-kanalnim surround zvukom bogate i detaljne kvalitete. Spajanjem tih dvaju uređaja u malom i jednostavnom pakiranju dobiva se praktično rješenje za igrače na mobilnim uređajima.
XPG-ova serija audio proizvoda za igrače

Moderni krajnji korisnici trajno su fascinirani i zadivljeni mobilnim tehnologijama, koje stalno napreduju. Mobilno igranje jedan je od segmenata koji iznimno brzo rastu, i to golemim koracima, uz povećanje potražnje. XPG prvenstveno nastoji ponuditi bogatu i detaljnu kvalitetu zvuka. EMIX I30 sa svojih 5.2 kanala temelji se na već dokazanoj tehnologiji s unutrašnjom vakuumskom cijevi koja stvara istinski 3D surround zvuk. Sastoji se od robusnih zvučnika koji se stavljaju u uho veličine 13,5 mm od trajnog i istovremeno prilagodljivog monomerskog materijala.

EMIX I30 funkcionirat će od prvog trena s većinom elektroničkih uređaja: bilo da se radi o PC-ju, konzolama ili mobilnim uređajima, potrebno ih je samo spojiti i uživati. Kad se radi o igračima na PC-ju, komplet slušalica EMIX H30 i pojačala SOLOX F30 predstavlja prvi XPG-ov izlet u audiorješenja za igrače koja nude dodatnu funkcionalnost. Za početak, EMIX H30 sadrži ogromne drivere veličine 53 mm s rasponom frekvencije od 20 do 20 000 Hz. SOLOX F30 ima koristan prolazni zvučnik te dodatne načine reprodukcije zvuka. Načini rada za igranje, glazbu, filmove i govorno čavrljanje nude željenu jasnoću, dubinu i zvučnost, mijenjajući zvučnu kulisu tako da najbolje odgovara svakoj primjeni.

Bez obzira igrate li samo povremeno igre na mobilnim uređajima ili ste jednostavno ovisni o najnovijim mobilnim igraćim naslovima, Adata nudi cijeli niz dodatne opreme za mobilno igranje, uključujući pločice za bežično punjenje, spremnike napajanja i memorijske kartice, a svi ti uređaji savršen su način da poboljšate svoje iskustvo igranja.

CW0050 je ultratanka pločica za bežično punjenje debljine samo 6 mm koja podržava standard Qi za bežično punjenje najnovijih mobilnih uređaja kao što su Apple iPhone 8, iPhone X i Samsung Galaxy 8/Note 8. Tri najnovija spremnika napajanja s baterijskim ćelijama visoke gustoće – P10050, P16750 i P20010 – dolaze u šarolikoj i raznolikoj ponudi boja i kapaciteta. Adata će u bliskoj budućnosti nastaviti nuditi nove verzije vanjskih tvrdih diskova i SSD-ova, uključujući vanjski tvrdi disk HD330 kapaciteta 5 TB, vanjski tvrdi disk HD710M Pro u kamuflažnim bojama i vanjski USB-C SSD SE730H kapaciteta 1 TB.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.