Adata XPG SD700X SSD disk – odličan dodatak za gaming

Kolege s portala Racunalo.com testirali su novi Adata XPG SD700X SSD disk koji u svom nazivu nosi i riječ “gaming”. Malen, lako prenosiv, brz, vodootporan i otporan na prašinu, ovo je dodatak koji je svima poželjan.

Oglas

Vanjski SSD diskovi već dugo vremena nisu nepoznanica i sve se češće kupuju iz više razloga. Kao prvo, vrlo su praktični, podržavaju brzi prijenos podataka i njihove su dimenzije danas postale džepne. Kao drugo, kapaciteti su im već toliki da ih možete smatrati vrlo ozbiljnim i pouzdanim uređajima za pohranu podataka, što govore i kapaciteti od 256 GB, 512 GB i 1 TB, a znaju biti i veći.

I kao treće, cijene su konačno postale pristupačne. Istina, i dalje su daleko skuplji od klasičnih HDD diskova, ali ako vam je na prvom mjestu brzina onda je Adata XPG SD700X SSD disk nešto što morate imati, ili kako kažu vani – “must have”!

Model koji su testrali, Adata XPG SD700X, kapaciteta je 256 GB i najmanji je u ovoj seriji. Postoje još dva modela istih oznaka, a kapaciteta su 512 GB i 1 TB, a sve što kažemo za ovaj model vrijedi i za njegovu veću braću.

Cijelu detaljnu recenziju možete pročitati na Racunalo.com.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.