Agar.io mini recenzija – možete li biti među boljima? [Android, iOS]

Isprobali smo vrlo simpatičnu igru Agar.io u kojoj je cilj sakupiti što više mase i što duže ostati u igri. Ponavljamo pitanje – možete li baš vi biti među najboljima?

Oglas

Igra je namijenjena vlasnicima brojnih Android i ponekih iOS uređaja, a praktički je možete instalirati na bilo koji mobilni uređaj. Agar.io možee igrati online sa svojim prijateljima iz cijelog svijeta. Cilj je pomalo neobičan, ali ne i nedostižan – trebate postati veća ćelija od njih.

Dakle, trebate usmjeravati svoju ćeliju prema drugima i pojesti ih kako bi vi postali veći. Ali pazite, igrači koji su veći od vas će vas također će vas pokušati pojesti!!! Cilj vam je sada jasniji? Trebate preživjeti što duže jedući druge i povećavajući svoju ćeliju kako bi postali najveća ćelija u igri.

Naravno, kontrole su posebno napravljene za zaslone osjetljive na dodir. Isto tako Agar.io vam nudi isti način igranja kao što je na PC računalu u čemu je uživalo preko milion igrača.

Agar.io mini recenzija 02

Evo prijedlog – igrajte online Free-For-All akciju i koristite razne taktike kako bi uhvatili druge igrače u klopku odakle ne mogu pobjeći, te ih naravno pojedite. Možete isprobajti puno slika za vašu ćeliju upisivanjem pravog imena – npr. upišite “Croatia” i doći će vam zastava Hrvatske na vašu ćeliju. Zgodno 🙂

Ukoliko se želite zabaviti ili iživcirati sami sebe, ovo je igra za vas – svakako vam preporučujemo da ju isprobate.

Agar.io mini recenzija 03

Agar.io možete skinuti na svoj pametni telefon ili možete za igrati na vašem računalu na službenoj stranici http://agar.io/.

Za smartfone je besplatno možete skinuti ovdje:
Android download link
iOS download link

Nemamo vam više što pametno napisati, uživajte 🙂

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.