Air Conflicts Vietnam – još se avionima ratuje po Vijetnamu!

Air Conflicts Vietnam

Naravno, ne u današnje vrijeme! Godina je 1965. i dvadesetogodišnji rat se opasno proširio. U igri Air Conflicts Vietnam vas očekuju žestoka ratna previranja.

Oglas

Vijetnam je podijeljena zemlja na dva dijela. Na sjeveru se nalaze komunističke snage, a na jugu oni koji se bore protiv komunista. Civilni rat se rasplamsava. Sjedinjene Američke Države su u “hladnom ratu” sa Sovjetskim Savezom, a kako bi izrazila svoje interese, SAD se priključuje južnim snagama u borbi protiv trupa Vietkonga.

To je ukratko i povijesna priča što se događalo na području Vijetnama tih godina. Snimljeni su nebrojeni herojski filmovi u kojima su Ameri prikazani kao junaci i pobjednici, iako su taj rat debelo izgubili, uz puno mrtvih nisu postigli ništa. Svejedno, u ulozi ste hrabrog pilota (Joe Thompson) američkih zračnih snaga (US Air Force), a koji se bori na američkoj strani tijekom dugogodišnjeg vijetnamskog rata.

Joe Thompson je jedan od prvih američkih vojnika koji se borio u Vijetnamu, mlad je, talentiran i kako bi se reklo – pravi vojnik. Vozit ćete s njim avione i helikoptere, ratne mašine koje su po prvi puta korištene u vijetnamskom ratu. Borbe će se voditi i u zraku i na zemlji.

Na vama je da vodite Joea i od njega napravite pravog pilotskog asa. No, još će se neke stvari promijeniti u njegovom životu – odnos prema obitelji, drugim ljudima,… Zanimljiva priča i video igra, vrijedi je probati.

Air Conflicts Vietnam

Naziv igre: Air Conflicts Vietnam
Platforma: akcija, simulacija leta
Vrsta: PS3, PC, Xbox 360
Izdavač: BitComposer Games
Autor: Games Farm
Max. igrača: –
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 19. listopada 2013
Web stranica: http://www.bit-composer.com/www_en/game.aspx?gameid=c8ff416a-9c6f-42a3-9476-3f3011fbb214

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.