AirRaid – prva društvena hrvatska reality igra za iPhone!

AirRaid je uzbudljiva, jednostavna i besplatna iPhone 3D AR (augmented reality) multiplayer igra, s elementima “tower defensea” i  društvenih igara. Naime, 2 su moda igranja – online, igranje je moguće samo ulazom preko vašeg Facebook accounta, i off-line trening.

AirRaid Vam daje priliku da svog Facebook frenda ili pak nekoga čiji avatar vam nije legao, napadnete avionima i uništite njegovu obranu, te dobijete nagradu (virtualni novac & činove). Avioni dolaze u realnom vremenu,pa ako šaljete iz npr. Zagreba u New York trebat će vam 6 sati (sve obavijesti igrači dobivaju na svom Facebook profilu)
Mali savjet: napadnite ga dok je na faksu, sastanku, putu i slično 🙂

Sama igrica je poprilično zabavna i jednostavna ( well, your grandma can do it ! ) i pazite da u procesu rušenja aviona ne padnete sa stolice, nama se dogodilo, a namijenjena je svim korisnicima iPhone 3GS i iPhone 4,kao i iPod touch 4G željnima zabave i zafrkancije.

Tko stoji iz AirRaid-a?
Mlada ekipa iz Clover studia koji radi na relaciji Zagreb (Croatia) – Tokio (Japan), idealan mix. Japanskog mentaliteta (Ken – chief i Yumiko – web developer), te Hrvatske kreativnosti (Marko – glavni developer, Siniša – dizajner, Dunja – developer, Danijel – developer, Bruno – dizajner…).

Clover studio je jedan od pobjednika Seedcampa u Zagrebu, a na samu ideju o igri su došli sasvim slučajno, trebalo im je nešto cool & brzo za seedcamp Zagreb, a sam razvoj je trajao 9 mjeseci.

AirRaid je dostupan u app storeu – http://itunes.apple.com/gb/app/airraid2010/id392701791.

Više na www.airraidgame.com. A prije pogledajte oba videa, jako dobro!

AirRaid – Shoot`Em All !!!

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.