Alien Rage – nova oružja za borbu protiv krvožednih aliena, FPS

Alien Rage

Pregršt novih oružja očekuje vas u igri Alien Rage, a sve kako bi što bolje i efikasnije sređivali zle aliene u ovoj žestokoj pucačini u prvom licu.

Oglas

Aliena nikada nije bilo više, a borit ćete se kroz 14 vrlo intenzivnih nivoa u kojima praktički nemate niti sekunde za odmor. Alieni naviru sa svih dana, a na vama je da što prije pronađete što jače oružje kako bi ih sredili. Alien Rage je vrlo žestoka pucačina u prvom licu. Na raspolaganju vam je 10-ak moćnih komada oružja, svako ima 2 stupnja pucanja. vjerujte nam, trebat će vam svi.

Osim “običnih” aliena dočekat će vas i uvijek popularni ogromni bossovi koji imaju jake oklope i teško ih je skinuti, zato su valjda i bossovi 🙂 U svakom slučaju vaše će pucačke vještine biti testirane do krajnjih granica. Igra inače radi na Unreal Engine 3 grafičkom endžinu, što ćete i primijetiti po odličnoj grafici i igrivosti.

Alien Rage je još jedna klasična pucačina u kojoj ne morate puno razmišljati, nego samo biti precizni i brzi na obaraču. Pokušajte preživjeti ako možete 🙂

Alien Rage

Naziv igre: Alien Rage
Platforma: pucačina u prvom licu, FPS
Vrsta: PC, PS3, Xbox 360
Izdavač: CI Games
Autor: CI Games
Max. igrača: multi
Namijenjena: 18+
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 24. rujna 2013
Web stranica: http://alienragegame.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.