All Controller – joystick koji podržava sve igraće platforme

All Controller je “projekt” koji bi trebao raditi na svim konzolama, barem u teoriji. Možete postaviti makroe i brze tipke te ga spojiti na Xbox, PS4, Nintendo Switch i PC, a ima i bateriju odd 40h.

Oglas

Tvorci ovog uređaja kažu: “Povezivanje s konzolama je lako kao spajanje USB-om. All Controller se povezuje s XBox 360, XBox One, PlayStation 3 i PlayStation 4 konzolama. Dodana je podrška za Nintendo Wii, WiiU i Switch. Povrh toga, USB adapter će imati sve 11 USB upravljačkih programa dostupnih za bežičnu uporabu sa svim Windows, Mac, Linux ili Android igrama.”

Sa cijenom od 88 dolara jeftiniji je od kupnje dodatnog kontrolera za bilo koji gaming sustav. Osim toga, ovaj joystick može pohraniti 16 profila koji omogućuju mapiranje gumba za posebne konzole ili igre, pa čak i dodavanje makronaredbi i drugih posebnih kombinacija.

Za financiranje tim prikuplja 60.000 dolara i trenutno su na pola puta na Kickstarteru. Namjeravaju prve uređaje isporučiti u ožujku 2018. tako da sada postoji veliki rizik povezan s proizvodnjom. Više i na službenim stranicama.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.