All Walls Must Fall – špijunski triler na malo drugačiji način

Neobična igra pod nazivom All Walls Must Fall vodi vas u blisku budućnost, u godinu 2089. u kojoj i dalje bjesni hladni rat (Cold War).

Oglas

All Walls Must Fall je definitivno drugačija igra, neka vrsta tehnološkog špijunskog trilera s mračnim “noir” elementima, u kojoj ćete morati dobro uključiti vaše moždane vijuge ako želite napredovati u ovoj izometrijskoj akcijsko-strateškoj igri. Upravljat ćete grupom tajnih agenata koji mogu putovati kroz vrijeme.

you command secret agents using time travel, social stealth and combat. Glavni je cilj spriječiti nuklearno uništavanje, ali isto tako i srušiti zid. Logično, u Berlinu ste 🙂

U igri se isprepliću elementi ljubavi, borbe i traganja za slobodom, tako da nam pomalo djeluje i poetski. Hladni rat bjesni već 150 godina, a tehnološki napredak je iskorišten u potpuno krive svrhe – za praćenje i ratovanje. Tko će pobijediti, istok ili zapad? Pitanje je i kojoj ćete se strani vi prikloniti?

Puno pitanja, a odgovori se nalaze u igri All Walls Must Fall u kojoj zid jednostavno mora pasti… 🙂

Naziv igre: All Walls Must Fall
Platforma: PC
Vrsta: akcijska strategija
Izdavač: inbetweengames
Razvojni tim: inbetweengames
Max. igrača: 1
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 9,99€
U prodaji od: 23. veljače 2018.
Web stranica: http://www.allwallsmustfall.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.