Amsterdam dobio prvi hotel za gamere – hotel Arcade, idemo? :)

Hotel imena Arcade hotel je nešto o čemu do sada još niste imali prilike čitati. Ovo zdanje sa svega 36 soba, savršeno je mjesto za one koji žele odigrati koju igru prije spavanja.

Oglas

Smješten u kvartu De Pijp, hotel će svakog gosta dočekati s video konzolama spojenim na televizore. Uz to dolazi i paket od nekoliko igara po vašem izboru, a ako ste željni nekog posebnog naslova, možete slobodno i unajmiti pojedinu igru.

Gosti se mogu u predvorju spajati te igrati i međusobno, a oni kojima se oči i prste umore od igranja, mogu uzeti lagani predah prelistavajući stripove. Osim toga, kao pravi hoel u Amsterdamu, nakon što se jednom odlučite izvući iz sobe, možete računati i na hotelske bicikle. Naime, po Amsterdamu se svi voze biciklima pa nema razloga da vi budete iznimka; ovaj hotel vam i to omogućuje.

Vlasnik hotela Daniel Salmanovich je rekao da je jednostavno želio stvoriti mjesto u koje mogu doći oni željni opuštanja prije spavanja te i oni koji žele povremeno pobjeći iz poruma svojih roditelja.

Amsterdam dobio prvi hotel za gamere - hotel Arcade 02

Eh, šteta što ovoga nije bilo kada sam ja išao na maturalac 🙂

Ako ćete ići u Amsterdam, preporučamo da odsjednete u hotelu Arcade (www.arcadehotel.nl/)… makar ga još nismo posjetili 🙂

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.