An Hour in Sarajevo by 32bita – intrigantna igra o 1. svjetskom ratu

An Hour in Sarajevo by 32bita - intrigantna igra o 1. svjetskom ratu

U povodu 100. godišnjice Prvog svjetskog rata 32 bita je napravio i prvu od 6 igara o ratnim previranjima s početka 20. stoljeća – An Hour in Sarajevo.

Oglas

Veljko Kukulj, tvorac najuspješnijih hrvatskih igara, stvara game noir o Prvom svjetskom ratu. Igra “An Hour in Sarajevo” je temeljena na stvarnim likovima i događajima i vrvi političkim intrigama i igraču omogućuje sudjelovanje u dramatičnim trenucima koji su mijenjali povijest.

Igra o Velikom ratu temeljena je na opsežnom istraživanju povijesti, pa vjerno prikazuje više od 300 povijesnih ličnosti. Važnost njihova realističnog prikaza posebice dolazi do izražaja kad u igri sudjeluje više igrača.

An Hour in Sarajevo by 32bita - intrigantna igra o 1. svjetskom ratu

„Igrač ne mora poznavati povijest. Zahvaljujući igri sam će moći iskusiti neke od najdramatičnijih trenutaka prošlog stoljeća. Pritom će događaje pratiti iz perspektive odabranog lika koji se susreće i komunicira s osobama čije su odluke dovele do rata. Među njima su  Gavrilo Princip, Franjo Ferdinand i Winston Churchill. Potrudit ćemo se vjerno dočarati ondašnju atmosferu – vijesti, način razmišljanja i stvarne emocije kako bi igrač iskusio razlike, ali i uočio nevjerojatne sličnosti s današnjim vremenom. Idealna je to igra za sve koji vole razmišljati i uživati u dobrom trileru. Sada u takav triler mogu i sami zakoračiti“, kazao je Veljko Kukulj, voditelj 32 bita i tvorac najuspješnijih hrvatskih igara Sraza i Sunčice.

Živopisne ilustracije, stvorene u duhu vremena, potpisuje mladi hrvatski umjetnik Josip Drdić. Igra će se sastojati od 6 epizoda. Prva od njih je „An Hour in Sarajevo“ koja secira događaje koji su poslužili kao povod Prvom svjetskom ratu. Igra će se moći igrati na Android i iOS mobilnim uređajima te online putem računala. Izrađuje se u full HD i 4k rezoluciji.

Igra “An Hour in Sarajevo” će biti dostupna na nekoliko svjetskih jezika, a njezin je razvojni tim trenutačno u pregovorima s izdavačem iz Zapadne Europe.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.