Angry Birds Star Wars – ljute ptičurine za iPhone i iPad, ponešto koštaju, vrijede li?

Konačno smo dočekali i najnoviju svemirsku inačicu “ljutih ptica”, koje su se na iTunesu pojavile 8. studenog. Angry Birds Star Wars će vas koštati 3$, vrijede li toliko?

Oglas

Hm, to nije sve. Dakle ovako – za iPad HD inačicu ćete na App Storeu platiti 3$, a ako želite dodatne nivoe s Yodinog planeta, to će vas koštati još 2$. I tako to ide, dolar po dolar pogača… ili palača… tako nešto 🙂 Ipak, treba spomenuti kako je ova igra napravljena u suradnji s LucasArtsom, tako da to daje dodatnu težinu.

A radnja? Ima je, ima. Radnja prati priču iz starijih ratova zvijezda, a krećete u lov, ili bolje rečeno pokušat ćete uništiti Zvijezdu smrti (Death Star).

U igru je ugrađen 131 nivo, od kojih se 40 odvija na planetu Tatooine, 40 na Death Staru, 40 na Dagobahu dok je preostalih 11 nivoa bonus. Naše “ljute ptice” su pretvorene u ratnike iz Ratova zvijezda (Star Wars) – crvena ptica je Luke Skywalker i ima svjetlosnu sablju, žuta ptica je Han Solo i ima laserski pištolj, dok je velika crvena ili zelena ptica legendarni Chewbacca koji totalno podivlja!

R2D2 je u bonus nivoima, a dobro će strujomprodrmati Snouttrooperse, zle svinje imperija u ovoj igri. C3PO je zlatna ptica koja će po potrebi eksplodirati, također je u bonus nivoima. Lovci i nezaobilazni Darth Vader će se pojaviti kasnije tijekom igre.

Sve u svemu igra je simpatična. Možda se i isplati potrošiti koji dolar na igru, hmmm 🙂

Gdje downloadati? Pa možete i ovdje – Angry Birds Star Wars download

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.