Angry Elections 2012 – makljaža između Baracka Obame i Mitta Romneya zabranjena!

Ameri imaju odličan smisao za humor. I ova igra na komičan način, u stilu Angry Birdsa, prati predstojeće američke izbore, te njihove glavne aktere – Obamu i Romneya.

Oglas

Jasno, jedan je predstavnik republikanaca, drugi demokrata, a ima i dosta drugih kandidata koji se pojavljuju u igri. Uglavnom, nabijate se s njihovim glavama, kao što rekosmo, slično kao u Angry Birdsu. I sve bi bilo lijepo da se nije dogodilo nešto neočekivano – igra je zabranjena za iPhone!

Naime, igru na svoj App Store nije htio postaviti Apple pod izgovorom da je uvredljiva, sadrži izvrnute podatke o kandidatima, i tako to -znate kako već idu te političke baljezgarije, samo nam nije jasno zašto se toga drži Apple, jer on nije politička stranka. Eh, da je Steve živ 🙂

S druge strane svjetlo na kraju tunela – na Google Playu se uredno nalazi igra Angry Elections 2012 koju uredno možete downloadati na svoj Android smartphone ili tablet. A evo i linka, pa se i vi poigrajte s ludim političkim glavama:
http://www.mobvie.com/app/angry-elections-2012/
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.roxo.games.angrye

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.