AOC C3583FQ monitor za gaming, a još i zakrivljen!

AOC C3583FQ je novi 160 Hz zakrivljeni igrači monitor koji omogućuje korisnicima odlično iskustvo igranja računalnih igara ili gledanju filmova.

Oglas

AOC C3583FQ ima veličinu od 35 inča, brzinu osvježavanja od 160 Hz i zakrivljenosti ekrana od 2000 mm. Za gaming – odličan. Svojim radijusom od 2000 mm monitor ima zakrivljenost više nego standardni zakrivljeni monitori čime pruža igračima jedinstveno iskustvo.

Za ovo uzbudljivo iskustvo koje pruža novi AOC C3583FQ monitor zaslužna je napredna karakteristika brzine osvježavanja od 160 Hz, Adaptive-Sync tehnologija (kompatibilna s FreeSync tehnologijom, s rasponom od 45 do 160 Hz) i Wide Full HD rezolucija od 2560 x 1080 točaka. Rezultat toga je besprijekorno iskustvo igranja bez titranja, kašnjenja ili mutne slike. Uz to, ovaj novi monitor dolazi sa dva HDMI (MHL) priključka i dva DisplayPort ulaza, čime ispunjava vrhunske standarde povezivanja.

Monitor je opremljen s MVA panelom koji prikazuje kontraste od 2000:1 na način da sve vrste sadržaja izgledaju dodatno poboljšani u odnosu na TN panele, zadržavajući pritom znatno brzo vrijeme odziva od 4 ms. Jednom kada je igraći profil boja uključen, svjetlina i kontrast će se još više optimizirati posebno za igrače.

AOC C3583FQ zakrivljeni monitor za vrhunski gaming 02

Osim toga, veći kut gledanja od 178 stupnjeva bez sumnje će zadovoljiti ne samo spomenute korisnike, već i goste na LAN partijima i ostalim offline eventima. Novi AOC monitor dolazi i s ugrađenim snažnim stereo zvučnicima i audio priključcima.

Novi AOC C3583FQ monitor dostupan je od veljače po cijeni od 6.199 Kn (s PDV-om).

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.