AOC G2460PF i G2770PF prvi kompanijini monitori za vrhunski gaming

AOC G2460PF i G2770PF monitori podržavaju AMD FreeSync – inovativnu tehnologiju koja uvodi dinamične brzine osvježavanja, eliminira titranje i lomljenje slike te brz protok podataka.

Oglas

Dovoljno je imati kompatibilan AMD grafički adapter i driver te novi AMD FreeSync AOC igraći monitor kako bi iskusili nikad bolje iskustvo igranja.  Igranje bi u svakom trenutku trebalo biti bez smetnji, što nije moguće bez sinkronizacije GPU-a i brzine osvježavanja monitora. To sve omogućuje AMD FreeSync bez smanjivanja kvalitete igre i to po pristupačnoj cijeni. Ova tehnologija donosi igraće iskustvo bez imalo utjecaja na kvalitetu slike, dok istovremeno održava broj frekvencijskih okvira i brz protok podataka na najvišoj razini.

AMD FreeSync koristi standardni DisplayPort Adaptive-Sync kako bi omogućio dinamične brzine osvježavanja. To znači da kadrovi na monitoru se sinkronizuju s kadrovima na grafičkoj kartici, što eliminira preklapanje ekrana i pruža veoma tečno iskustvo u igrama. Ova najnovija AMD tehnologija ne zahtijeva dodatni hardver i dolazi s otvorenim standardima bez naknade za licenciranje.

Monitori spremni za najveća nadmetanja u igri zahtjevaju veliku brzinu osvježavanja od 144 Hz pri brzini odziva od 1 ms. Tako AOC G2460PF i G2770PF monitori podržavaju navedene potrebne značajke dok istovremeno sprječavaju  preklapanje i lomljenje slike. AOC sadrži i i-Care tehnologiju koja smanjuje umaranje očiju, a istovremeno omogućuje vizualnu dubinu uz detaljnu sliku pomoću dinamičkog omjera kontrasta od 80 milijuna. Integrirana Kensington brava čuva monitor kako bi korisnicima omogućila bezbrižnost uslijed udaljavanja od igraće opreme, iako je to rijedak scenarij kod iznimno dugotrajnih igri sa savršenom ergonomijom slike i odgovarajućim pogodnim podešavanjem visine i nagiba monitora.

Novi AOC G2460PF i G2770PF monitori objedinjuju sve navedene značajke koje unaprijeđuju iskustvo igre po istoj cijeni, kao i prethodni modeli, a bit će dostupni od rujna ove godine po preporučenoj cijeni od 2399 i 3099 Kuna (PDV uključen).

AOC G2460PF i G2770PF uz AMD FreeSync odlična kombinacija za vrhunski gaming 02

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.