Apache: Air Assault, kad te maznem helićem!

O, da. Ono što smo vidjeli u traileru jedva čekamo da se pojavi i na našim računalima. Apache: Air Assault je moderna borilačka simulacija u kojoj će do punog izražaja doći vaše letačko/borilačke sposobnosti. U prilici ste upravljati jednom od Apache američkih navalnih helikoptera, koji i u “stvarnom svijetu” glase kao najbolje naoružane i najsmrtonosnije letjelice na svijetu. A sada pod vašom kompandom…

Ne možemo a ne sjetiti se velikog kino hita “Black Hawk Down” koji također u centar pažnje stavlja ove fascinantne letjelice. Neka misli tko što hoće, ali nekako su mi uvijek bili draži helikopteri od aviona, nekako imaju stila, dušu, djeluju totalno moćno. No, vratimo se mi na samu igru.

Cilj naizgled zvuči jednostavno, ali baš i nije tako. S ovom profinjenom ratnom pticom morat ćete održavati mir u svijetu, sprječavati napade terorista, uništavati njihove lokacije i štabove. Misija i zadataka širom svijeta je napretek, imate posla preko glave. Igrati možete u bezbolnijem Arcade Modu u kojem ste u tren oka u središtu borbi, zatim tu je Realistic Mode koji ima dublju pozadinski priču, a Co-op Campaign Mode omogućuje dvojici igrača istovremeno let u jednom Apache helikopteru – jedan je pilot a drugi kopilot, ma jako zanimljivo.

Spomenimo i kako Apache: Air Assault ima ugrađen i online multiplayer u kojem u Team Deathmatch, Ground Attack, Capture the LZ ili Ground Strike misijama možete ekipi iz cijelog svijeta pokazati tko je bolji “apačista”.

Očekuje vas više od 16 misija s više zadataka u pojedinoj misiji, uključujući borbe u zraku i na zemlji, od obala Afrike, preko Srednjeg istoka do Centralne Amerike. Svakako pogledajte video. Ugodno se smjestite, vrijeme je za spašavanje svijeta 🙂

Naziv igre: Apache: Air Assault
Platforma: Xbox 360, PC, PS3
Vrsta: simulacija leta, akcija
Izdavač: Activision
Autor: Gaijin Entertainment
Max. igrača: 2
Namijenjena: klincima
Preporučena cijena: 49,99$
U prodaji od: 16. studenog 2010
Službena stranica: www.gaijinent.com/en/games/apache/

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.