ArmA III – rat između istočne armije, Europe i NATO-a ponovo je odgođen

Sjećate se prva dva nastavka ove igre? Niti jedinica niti dvojka na s nišu nešto pretjerano oduševili, tako da za ARMA III ima prostora za napredak. A nekako nam se čini da je… dobar.

Oglas

Radnja igre se odvija nakon mnogo godina intenzivnog ratovanja između istočne armije i europskih snaga koje su postale posljednja linija obrane zapadnjačkih NATO snaga. Zapadnjačke snage su na rubu propasti, samo što nisu “potopljene”, tako da je NATO odlučio povući posljednji vrlo riskantan potez. Ali možda upali.

Pokrenuta je jedna od najtajnijih vojnih operacija, a koja je poznata samo pod nazivom Operation Magnitude. Mala grupa specijalnih jedinica vojske i istraživača (Special Forces and Researchers) poslana je na jedan Mediteranski otok, duboko iza neprijateljskih linija.

Ipak, misija je kompromitirana, ili ako hoćete otkrivena, a svi članovi specijalnih jedinica su ubijeni. Osim jednog – kapetana Scotta Millera. Jasno vam je, to ste vi. Morat ćete se potruditi da kako god znate sami izvršite misiju u kojoj vas očekuju dosad neviđeni protivnici koji su i više nego spremni srediti vas.

Grafika u ovoj igri je i prije bila dobra, tako da vas neće razočarati i u trojci, igrivost također djeluje ok. No, nadamo se kako će igra biti ponešto “življa” i manje dosadna od prva dva nastavka.

Ako vas zanima kako je izgledala igra ARMA II, pročitajte našu recenziju ovdje:
RECENZIJA: ARMA 2 Operation Arrowhead, realna taktička i timska pucačina za prave komandose!

Naziv igre: ArmA III
Platforma: PC
Vrsta: pucačina u prvom licu, FPS
Izdavač: Bohemia Interactive
Autor: Bohemia Interactive
Max. igrača: multi
Namijenjena: odraslima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: Q4 2012
Web stranica: www.arma3.com

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.