Asphalt 8 Airborne – možda najbolja trkaća igra za iPhone i iPad

Asphalt 8 Airborne

Igra Asphalt 8 Airborne ima odlične ocjene od kritike, a i igrači su zadovoljni igrom. I sama cijena je skroz ok, košta manje od jednog američkog dolara.

Oglas

Velik dio ekipe, a što možete vidjeti i na webu, smatra kako je Asphalt 8 Airborne odlična trkaća i akcijska igra, izuzetno je dinamična. Igra obiluje akcijskim elementima, brzim vožnjama i odličnim sudarima, a i sam način igranja i ponašanje automobila je sjajno napravljeno.

U igri vas očekuje 47 licenciranih automobila koje možete isprobati, kao što su oni vrhunski – Lamborghini Veneno, Bugatti Veyron, Ferrari FXX i Pagani Zonda R, kao i vrlo egzotične lokacije za utrkivanje kao što su – Venice, French Guiana, Iceland, Nevada Desert. Asphalt 8 Airborne igra donosi i Career mode, a ima i skrivenih dijelova igre koje ćete moći otkriti. Uglavnom, očekuje vas 8 sezona i 180 evenata, ili ako hoćete utrka.

Igru Asphalt 8 Airborne prati i odlična glazba, a ako smo vas zainteresirali, možete je za “siću” downloadati s ovog linka.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.