Assassin’s Creed Brotherhood

Hvaljeni Assassin’s Creed je dobio dostojni nastavak. Autori igre tvrde kako je bolji nego prethodni nastavak. Naš majstor za ubijanje Ezio ponovo će se boriti protiv bratstva Templara, u nikad opasnijim i težim misijama do sada.

Master Assassin Ezio ponovo kreće put Rima, veličanstvenog talijanskog grada, u središte moći, pohlepe i korupcije, u samo srce templarskog bratstva. No, ovoga puta neće se osloniti samo na svoju snagu i sposobnosti, jer mu to neće biti dovoljno. Pomoći će mu i cijelo bratstvo (Brotherhood) kako bi pobijedili opasne neprijatelje.

Assassin’s Creed Brotherhood donosi i potpuno novi multiplayer, možete izabrati i u igri koristiti više različitih likova, svaki sa svojim oružjima, borilačkim tehnikama i drugim posebnim sposobnostima.

Neće vam biti lako, ali ipak ste vi vrhunski trenirani ubojica. Na kraju ćemo samo dodati jednu zanimljivost. Ekipa iz Ubisofta snimila je i polusatni računalno animirani video koji dodatno opisuje radnju igre. Gledali smo ga, odličan je… 🙂

Naziv igre: Assassin’s Creed Brotherhood
Platforma: PC, PS3, Xbox 360
Vrsta: akcija
Izdavač: Ubisoft
Autor: Ubisoft Montreal
Max. igrača: 1
Namijenjena: odraslima
Preporučena cijena: 59,99$
U prodaji od: 16. studenog 2010
Službena stranica: www.assassinscreed.com

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.