Assassin’s Creed Chronicles: India – nova 2.5D platformska akcija

Ovo nije Assassin’s Creed kakvog bi možda očekivali, kao akciju u trećem licu. Ovo je nešto drugo – Assassin’s Creed Chronicles India je platformska akcija napravljen u side-scrolleru.

Oglas

Sve će vam biti jasnije kada pogledate video trailer i gameplay niže. Nova Assassin’s Creed Chronicles India igra vraća možda sjećanja na neke stare dobre igre koje su se tako igrale, krećući se po platformama dore i dolje, odnosno slijeva na desno.

Naravnom, ovdje je to sve super pojačano odličnom grafikom. Radnja je jednostavna – trebate postati Master Assassin u ovoj 2.5D samostalnoj side-scroller igri u kojoj vas svaka epizoda vodi u neku udaljenu civilizaciju u nekom određenom vremenskom periodu.

Uglavnom, centralna radnja se vrti 1841. godine, a nekako ste zalutali u vrlo intenzivno i napeto ratno razdoblje u kojem je s jedne strane imperij Sikha, a s druge strane East India Company. Uglavnom, vrlo ćete brzo shvatiti gdje ste, što ste i što trebate napraviti. Nakon Rusije i Kine, na redu je Indija 🙂

Assassin's Creed Chronicles India 02

Naziv igre: Assassin’s Creed Chronicles: India
Platforma: PC, PS4, Xbox One
Vrsta: platformska akcija
Izdavač: Ubisoft
Autor: Climax Studios
Max. igrača: –
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 12. siječnja 2016.
Web stranica: http://assassinscreed.ubi.com/en-gb/games/chronicles/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.