Assassins Creed IV Black Flag – priča se nastavlja među gusarima!

Assassins Creed IV Black Flag

Radnja igre Assassins Creed IV Black Flag vodi vas u davnu 1715. godinu, kada su gusari vladali karipskim morem i kada su uspostavili vlastitu piratsku republiku!

Oglas

Među vladarima nemilosrdnih gusara bio je i neustrašivi kapetan Edward Kenway. Njegovi pljačkaški ali i istraživački pohodi bili su poznati među svim gusarima, ali i šire, tako da je ubrzo postao poznat kao “Crnobradi” (Blackbeard). Ipak, nije sve baš tako sjajno – ubrzo će biti uvučen u veliki rat koji bi mogao uništiti sve što su gusari izgradili. A gdje ste vi u svemu tome?

Sve vam je vjerojatno već jasno – podignite jedra, izvucite sidro i uplovite u novu Assassins Creed IV Black Flag avanturu koja će biti prepuna gusarskih avantura. Naravno, u igri ćete postati Edward Kenway, karizmatski nemilosrdni vođa kojeg su trenirali Assassini.

Upravljat ćete brodom Jackdaw i napadati sve što se kreće po moru, i pobjeđivati. Pljačkat ćete gradove, žariti i paliti, a tako će rasti status i vašeg broda Jackdaw koji će imati sve jače naoružanje kojim ćete potapati protivničke brodove.

Pred vama je jedna od najzanimljivijih i najšarolikijih igara iz serijala, ako ih do sada i niste voljeli, Assassins Creed IV Black Flag bi mogao promijeniti vaše mišljenje.

Assassins Creed IV Black Flag

Naziv igre: Assassins Creed IV Black Flag
Platforma: akcija
Vrsta: PC, PS3, PS4 Wii, Xbox 360, Xbox One
Izdavač: Ubisoft
Autor: Ubisoft Montreal
Max. igrača: –
Namijenjena: odraslima
Preporučena cijena: 59,99 eura
U prodaji od: 19. listopada 2013
Web stranica: http://assassinscreed.ubi.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.