Assassins Creed Rogue – kako se kalio mladi Brotherhood of Assassins član

Sjeverna Amerika, 18. stoljeće. Usred ste kaosa i nasillja, u jeku je francusko-indijski rat. U igri Assassins Creed Rogue  u ulozi ste Shay Patrick Cormaca, hrabrog mladića i novog člana Brotherhood of Assassinsa.

Oglas

Nalazite se također i usred vremena u kojem se nezaustavljivo formira budućnost američkih kolonija. Radnja igre se nadovezuje na jednu misiju koja nije prošla kako je planirano. Shay je na neki način okrenuo leđa “bratstvu”, a oni su zauzvrat krenuli o lov na njega samoga. Cilj je naravno skratiti našeg junaka za glavu.

Assassins Creed Rogue je jedan od najmračnijih poglavlja iz Assassin’s Creed serijala. Bez obzira, očekuje vas vrlo zanimljivo i uzbudljivo putovanje kroz New York City, vjetrovitu dolinu, kao i hladne ledene vode sjevernog Atlantika. Vaš je cilj jednostavan, srediti bratstvo jednom zauvijek. Možete li vi to?

Po prvi puta ćete u serijalu, u igri Assassins Creed Rogue, igrati  kao Templar. Komande i način igranja bit će vam poznati, a dodatno su još popravljene i “popeglane”. Na raspolaganju su vam i nova oružja koja ćete moći koristiti kako na kopnu tako i na moru. A na raspolaganju vam je i novi brod, Morrigan.

Dovoljno je reći kako je Assassins Creed Rogue još jedan nastavak koji ne bi smjeli propusititi.

Assassins Creed Rogue 02

Naziv igre: Assassins Creed Rogue
Platforma: Xbox 360, PC, PS3
Vrsta: akcijska
Izdavač: Ubisoft
Autor: Ubisoft Sofia
Max. igrača: 1
Namijenjena: odraslima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 10. ožujka 2015.
Web stranica: http://assassinscreed.ubi.com/en-gb/games/assassins-creed-rogue.aspx

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.