ASUS FX553 i ROG Strix GL502 pružaju bolju igraću stvarnost jer igranje na laptopu nije mit!

Vaš susjed je upravo potrošio desetak tisuća kuna na gamerski laptop. Je li u pitanju: a) luđak; b) bahati tajkun; c) pravi ljubitelj video igara? Da li su gamerski laptopi uopće dobar izbor za video igre?

Oglas

Ako još uvijek živite u prošlom desetljeću, odgovor će vjerojatno biti ne, ali stvari su se promijenile i to MNOGO.

Uvriježeno je mišljenje da su gaming laptopi, čak i kada ispunjavaju hardverski uvjeti za igranje najnovijih i najzahtijevnijih igara, ipak nezgrapne okrnjene verzije hardvera koji biste strpali u kućište. Međutim, danas stvari stoje drugačije – igranje u pokretu nikako nije strano čak i profesionalnim igračima, a hardver u prijenosnicima danas i te kako može parirati „stolnoj“ varijanti. U svijetu igračkih prijenosnika uvjerljivo vodi ASUS sa svojim Republic of Gamers (ROG) serijom uređaja. Tijekom 2016. godine, ASUS je prodao najveći broj gaming prijenosnih računala sa izuzetnim NVIDIA GTX karticama koje predstavljaju najbolji izbor za gaming. U svom gaming portfelju, ASUS ima ponudu za sve igrače – od modela ASUS FX553 čiji će diskretni dizajn biti savršen za svaku priliku do modela ASUS ROG Strix GL502, koji predstavlja san svakog pravog ljubitelja video igara.

ASUS RoG gaming laptop s Intel Core i7 procesorom najnovije generacije i NVIDIA GTX grafičkom karticom uspješno će pružiti performanse koje očekujete od najjačih desktop strojeva. Sa najnovijom generacijom Intelovih 4-jezgrenih Core i7 procesora, nema te aplikacije ili igre koja će oznojiti vaš ASUS laptop. Najnovije NVIDA grafičke kartice osiguravaju brzinu i snagu za sve vaše igračke avanture, čak i one u VR-u, sa malom latencijom i bez sjeckanja. Tu je i NVIDIA G-SYNC tehnologija koja sinkronizira osvježavanje zaslona s karticom za ultra-glatku grafiku.

Čak i kada pogledamo grafički i procesorski sustav, glavna zvijezda je Hyper Cool Duo-Copper rashladni sustav koji koristi cijevi za odvod topline i dvojni ventilatorski sustav kako bi se zasebno hladili i procesor i grafička kartica. Ovako osmišljen sustav hlađenja izvlači maksimum iz već moćnih komponenti i omogućava laptopu da ima stabilnost koju zahtijevaju intenzivni igrački maratoni. Za trajanje igračkih sesija stara se i iznimno jaka baterija, koja će osigurati nevjerojatan broj sati za igranje, a nema straha da će vam se računalo ugasiti tokom igre i tako vam izgubiti poziciju u istoj. Za potpuni gaming ugođaj, tu je i gamerska tipkovnica sa atraktivnim i praktičnim pozadinskim osvjetljenjem.

Sve je ovo spakirano u tanko i lagano ali čvrsto kućište pa ga možete nositi apsolutno svuda bez bojazni da će vam predstavljati teret i zauzeti mnogo mjesta. Bilo da se igrate čekajući let, dok odmarate u kafiću ili ste na LAN turniru, ovaj laptop ćete moći da nosite sa sobom, u svakoj torbi ili ruksaku.

ASUS je svojom Republic of Gamers linijom ponudio sve pogodnosti koje nude stolni računari, uz ekskluzivne mogućnosti koje nudi samo laptop. Dobri i pouzdani gaming laptopovi više nisu mitološka stvorenja, a ASUS-ova Republic of Gamers linija učinila ih je dijelom svakodnevnice.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.