Asus G51J 3D – s Avatarom i 3D naočalama!

Najave dolaze još s nedavno održanog CES-a u Las Vegasu, najvećeg svjetskog sajma potrošačke elektronike, gdje je Asus najavio nekoliko novih proizvoda, od kojih svakako treba izdvojiti i ovaj gamerski orijentirano prijenosno računalo. Asus G51J 3D ima ugrađenu Nvidia 3D Vision tehnologiju, te čime se posebno ponose – ekran koji radi na 120Hz (za razliku od “normalno” koji rade na 60Hz). Kada već spominjemo tehnikalije, recimo kako je ekran veličine 15,6 inča, ugrađena je GeForce GTX 260M grafička kartica te Altec Lansing zvučnici, a srce ovog laptopa je Intel Core i7 procesor.

Isporučuje se s vaučerom za Avatar, što je izgleda naišlo na mnoge kritike javnosti, ali su se brzo ispravili i objavili kako je dostupno još oko 400-tinjak 3D igara, uključujući i Resident Evil 5, World of Warcraft, Borderlands i Batman: Arkham Asylum. Naravno, ne moramo posebno spominjati kako je gledanje 3D filmova “po defaultu”.

Asus G51J 3D će se na tržištu pojaviti u veljači po cijeni od 1.700 funti (oko 14,399 kuna). Možda cijena i zvuči malo paprena, ali uzmite u obzir kako ćete dobiti odličan gamerski prijenosnik s 3D mogućnostima. Pa, tko voli… 🙂

Asus G51J 3D - s Avatarom i 3D naočalama!

Asus G51J 3D - s Avatarom i 3D naočalama!

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.