Asus ROG Claymore Core vrhunska gamerska tipkonvica s odvojivim numeričkim dijelom

Kako se hvale u tajvanskoj kompaniji, nova Asus ROG Claymore / Claymore Core je prva mehanička gamerska tipkovnica na svijetu s RGB LED pozadinskim osvjetljenjem u više nivoa, kao i već spomenutim odvojivim numeričkim dijelom.

Oglas

Vrhunska gamerska tipkovnica s odvojivim numeričkim dijelom zanimljiva je kombinacija. No, naravno, to je tek vrh ledenog brijega. Asus ROG Claymore odnosno ROG Claymore Core je tipkovnica koju bi mnogi poželjeli. I sam dizajn tipkovnice daje vam do znanja kako su mislili na detalje, ali i robusnost. Za nju su dobili i nagradu na 2016 Red Dot i Computex d&I natjecanjima.

Zašto odvojivi numerički dio? Radi fleksibilnosti. Kada ste kod kuće, imate 100% tipkovnice, no dok ste na LAN partyju, taj numerički dio je nekako višak, tako da se vaša tipkovnica s svojih 80% površine ponaša kao TKL (tenkeyless) gamerska tipkovnica, a što je vrlo praktično.

Čak i ako vam treba numerički dio, njega možete smjestiti i s lijeve ali i s desne strane, te je tako prilagoditi vašem načinu igranja u pojedinoj igri. Recimo, ako taj “komad” stavite s lijeve strane, odlično dođe za MMO igre.

asus-rog-claymore-core-tipkovnica-za-najzahtjevnije-03

Spomenimo samo kako Asus ROG Claymore / Claymore Core tipkovnica ima Cherry MX RGB LED tipke (prekidače), Asus Aura Sync RGB LED tehnologiju koju možete povezati i s nekim drugim Aura kompatibilnim proizvodima. Spomenimo i Anti-ghosting i Full N-Key Rollover (NKRO) tehnologiju, kao i posebne tipke s kojima kontrolirate hlađenje (rade u kombinaciji s Asusovim matičnim pločama). Isto tako treba spomenuti i ugrađenu flash memoriju koja može spremiti i do 6 profila (1 zadani i 5 posebno prilagođenih).

asus-rog-claymore-core-tipkovnica-za-najzahtjevnije-02

Za sada nisu objavljeni cijena i dostupnost. Više detalja pročitajte na službenim stranicama.

asus-rog-claymore-core-tipkovnica-za-najzahtjevnije-04

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.