ASUS ROG G751 – laptop iz poznate Republic of Gamers serije kojeg bi svatko poželio!

Možda baš i nije sa seljenje s lokacije na lokaciju jer ima poveći 17 inčni ekran, no definitivno je Asus ROG G751 prijenosnik koji bismo voljeli imati i u redakciji našeg portala.

Oglas

Tajvanska je kompanija predstavila svoje novo prijenosno računalo. ASUS ROG G751 se može pohvaliti Intel Core procesorima, kao i NVIDIA GeForce GTX970M/980m grafičkim karticama koje možete “overclock-ati” preko ASUS TurboMaster tehnologije za overclock-iranje. Specijalno dizajniran za gamere, ASUS ROG G751 ima namjenske tipke za trenutni pristup Steamu i snimanje igre jednim klikom, kao i ASUS SonicMaster i ROG AudioWizard za moćan i optimiziran zvuk za igre svih žanrova.

Gaming performanse kao na desktop računalu
ASUS ROG G751 pokreće Intel Core i7 procesor koji pruža snažne performanse koje zahtijevaju današnje igre. Ovo prijenosno računalo posjeduje i najnoviju NVIDIA GeForce GTX970M/980m grafiku namijenjenu entuzijastima za oštar i živopisni prikaz. Sve performanse su dodatno unaprijeđene ASUS TurboMaster tehnologijom, koja sadrži ekskluzivni ROG GPU Tweak softver i unaprijeđene komponente hardvera za podršku GPU overclockinga u realnom vremenu i povećanje performansi do 5%.

Živopisni izgled tijekom igre i optimizirano online igranje
ASUS ROG G751 ima mat Full HD IPS zaslon bez odsjaja sa širokim kutovima gledanja od 178 stupnjeva za minimalnu promjenu boje. G751 podržava i eksterne 4K/UHD (Ultra-High-Definition) ekrane, a sa Trinity displej tehnologijom korisnicima omogućuje simultano povezivanje s četiri displeja (notebook i tri eksterna) pomoću HDMI 1.4, mini DisplayPort, i VGA output portova. Ovaj aranžman je idealan za gaming na više zaslona, gledanje filmova ili multi-tasking.

ASUS ROG G751 ima i GameFirst III tehnologiju koja optimizira mrežne postavke kako bi korisnicima pružio lag-free gaming. Sadrži četiri postavke za prioritet paketa i ručne postavke za korisnike koji žele imati potpunu kontrolu putem svoje mreže. Integriran Network Monitor alat omogućuje korisnicima da upravljaju mrežnim prometom i testiraju brzinu konekcije.

Gamerski orijentiran dizajn
ASUS ROG G751 zadržava klasične linije inspirirane borbenim avionom F-22 Raptor, zasnovane na prethodnoj G seriji, a ima i završni dio od aluminija i osvijetljeni ROG logo. Također ima namjenske tipke za trenutni pristup Steamu i snimanje igre jednim klikom. ASUS ROG Macro Key može se programirati sa do tri naredbe za kompleksne akcije tijekom igre, pokretanje aplikacija ili učitavanje specifične web stranice u jednom potezu.

Chiclet tipkovnica iz jednog dijela ima ergonomske kutove koji osiguravaju udobnost, pa je idealna za maratonske gaming sesije. Tipke imaju podesivo pozadinsko osvjetljenje koje u mraku svijetli u crvenoj boji, a tu je i posebno označena WASD tipka sa strelicama.

ASUS ROG G751 Republic of Gamers - moćni gamerski prijenosnik 12

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.