Asus ROG GL552 Republic of Gamers novi gamerski moćnik

Ako ste planirali kupiti novi gamerski prijenosnik, vaš bi izbor mogao pasti na novi Asus ROG GL552 iz Republic of Gamers serije. Poznati su, moćni su, znate što vam je činiti 🙂

Oglas

Priča je jednostavna – radi na Intel Core i7 procesorima četvrte generacije, ima NVIDIA GeForce GTX 950m grafiku koja podržava DirectX 12, kao i ASUS GameFirst III optimizaciju mreže. Ugrađena je i nisko profilna tipkovnicu s crvenim pozadinskim osvjetljenjem i specijalno obilježenim WASD tipkama (za kretanje), kao i IPS ekran Full HD rezolucije od 1920 x 1080 točaka.

Što se tiče samog dizajna, priča vam je poznata – ASUS GL552 također ima dizajnerske linije inspirirane dizajnom Asus GL552 ROG Republic of Gamers – moćni prijenosnik za gamere 02Raptor borbenog aviona F-22 koji uz posebno zakrivljene površine daje ovom prijenosnom računalu vrlo atraktivan i moćan izgled.

Asus GL552 ima nisko profilnu tipkovnicu s tipkama koje imaju hod od 1,8 mm što daje vrlo brzi odziv u video igrama Označena WASD skupina tipki i namjenska numerička tipkovnica omogućavaju brze i kompletne kontrole. Što se tiče pohrane podataka, možete odabrati tvrdi disk do 2 TB ili SSD do 256 GB, koju god opciju izaberete niste pogriješili 🙂

Novost na Asus GL552 prijenosniku je kompanijina GameFirst III tehnologija koja optimizira mrežu kako bi korisnicima omogućila igranje bez “laga”.

Za sada nema informacije kada će se Asus LG552 pojaviti u prodaji u našem kraju, pa se raspitajte na Asusovim prodajnim mjestima.

Asus GL552 ROG Republic of Gamers - moćni prijenosnik za gamere 03

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.