Asus ROG Spatha – odličan MMO miš s RGB LED efektima

Asus ROG Spatha miš je upravo optimiziran i dizajniran u prvom redu kako bi MMO igračima omogućio postizanje boljih rezultata u igrama, te dao određenu prednost u odnosu na igrače koji imaju obične miševe.

Oglas

Gamerska divizija tajvanske kompanije, Asus Republic of Gamers (ROG), predstavila je novi vrhunski miš koji je namijenjen “hardcore” gamerima i ljubiteljima online igara. Predstavljamo Asus ROG Spatha miš.

Novi se Asus ROG Spatha MMO miš u prvom redu može pohvaliti vrlo visokom preciznošću od čak 8200 dpi, što je sam vrh ponude. Dolazi kao žičana i bežična varijanta, kako tko voli. Visok nivo točaka po inču (dpi), kao i mogućnost mijenjanja osjetljivosti omogućuje igračima prilagođavanje njihove igre pojedinim nivoima u samoj igri, odnosno prilagođavanje pojedinim scenama u igri, što čestao zna biti vrlo presudno za sam ishod neke borbe.

Dizajnerski gledano, radi se o vrhunsko i ergonomski oblikovanom mišu koji je isto tako napravljen od kvalitetnih materijala, kombinacije plastike i lagane metalne magnezijske legure. Ugrađeno je čak 12 programibilnih tipki koje možete prilagoditi svom stilu igranja. Naravno, sama kvaliteta tipki je neupitna, računa se u milijunima klikova. Primjerice, lijeva i desna tipka imaju garanciju od 20 milijuna klikova.

Asus ROG Spatha MMO – vrhunski gamerski miš s RGB LED efektima 02

I ono što je posebno zgodno je podatak kako Asus ROG Spatha miš ima ugrađene RGB LED efekte koje možete također prilagoditi svom stilu. Imate nekoliko predinstaliranih modova efekata – Static, Breathing, Color Cycling, Trigger, Random i Battery Mode. Zgodno… 🙂

Sve dodatne tehnikalije o ovom vrhunskom mišu možete vidjeti niže.

Informaciju više možete pronaći i na službenim stranicama.

Asus ROG Spatha MMO – vrhunski gamerski miš s RGB LED efektima 03

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.