ASUS Zenbook UX303 – nećete vjerojati, ali može i za gaming?

Ono po čemu se ističe novi ASUS Zenbook UX303 nije samo dizajn, jaki procesor i kvalitetni 13,3 ekran – nama se najviše svidjela dodatna NVIDIA GeForce GT840M grafika!

Oglas

Zenbook serija prijenosnih računala nam je itekako poznata. Najnoviji iz ove obitelji,  ASUS Zenbook UX303, pripada novoj generaciji koji je u skladu s novim potrebama još lakši, tanji i moćniji. Ipak, ovaj se ultrabook razlikuje od konkurencije po jednoj vrlo važnoj činjenici – Asus je ispod “haube” uspio strpati NVIDIA GeForce GT840M grafiku s 2 GB video memorije, koja će zadovoljiti i gamere.

ASUS Zenbook UX303 uz najnovije Intel Core i3, i5 i i7 procesore iz najnovije “Haswell” generacije ima i ekran vrlo visoke QHD+ rezolucije od 3200 x 1800 točaka (275 ppi), a u kombinaciji je i ASUS SonicMaster audio tehnologija, kao i integrirana ICEpower, Bang & Olufsen tehnologija koja će posebno do izražaja doći  onim multimedijskim i gamerskim trenucima.

Saznali smo i cijene. ASUS Zenbook UX303 će se prodavati po cijeni od 899$ (bez dodatne grafike i FHD ekran) na više, ovisno o konfiguraciji, a cijena može narasti i do 1799$. Nama se čini kako je optimalna konfiguracija od 1.299$, a koliko vidimo već se prodaje na Amazonu i drugim web shopovima. Kada će stići i u naše krajeve, raspitajte se kod ovlaštenih distributera.

Detaljnu konfiguraciju potražite na ovom linku.

ASUS Zenbook UX303 moćni ultrabook s elegantnog dizajna 12

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.