Avengers Initiative – svemoćni Hulk razvaljuje zlikovce, igra je već na Google Playu!

Avengersi su stigli na Android smartphone i tablete. U glavnoj ulozi je svemogući Hulk, no neće mu biti lako jer su njegovi super neprijatelji nevjerojatno moćni! Ali, i Hulk je moćan!

Oglas

Veliki zeleni se pojavljuje u igri koja je inspirirana borilačkom igrom Infinity Blade, ako ste je igrali osjetit ćete sličnost. I ne samo to, pojavljuju se super čudovišta kao što su Wendigo i Abomination. Ako ih uspijete srediti, moći ćete nadograditi svoje moći.

Saznajemo kako će u budućim iteracijama igre Avengers Initiative (a koje će biti besplatne!) glavni likovi bit će Thor, Captain America i Iron Man. Super,a? 🙂 A do tada uživajte u ulozi Brucea Bannera koji se, ako ga previše živcirate, brzo pretvori u Hulka!

Igru možete downloadati već sata, a to će vas koštati 4,99$. Inače, igra se nalazi i na App Storeu za iOS platformu – iPhone i iPad – Avengers Initiative download (Android).

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.