Back to the Future: The Adventure Series

Sjećate se filmske trilogije “povratak u budućnost” (Back to the Future). Oni nešto stariji sigurno se sjećaju legendarnih filmova koje su žarile i palile u kino hitovima. Srećom, ponovo ćemo Martyja i Doca gledati u nadamo se odličnoj video igri.

Naravno, igra se svojom radnjom naslanja na filmsku trilogiju. Glavni likovi su Marty, mladi i nadobudni mladić koji susreće ludog profesora i naučnika Doca koji je izumio putovanje kroz vrijeme. Kako? Pomoću  automobila DeLorean DeLorean. Inače, DeLorean je automobil irske proizvodnje i koji je uopće postao popularan po tom filmu. No, vratimo se mi na igru.

Kao što smo rekli igra se naslanja na filmsku trilogiju, ali donosi potpuno nove avanture naše dvojice junaka. Marty i Doc će u svojim novim avanturama uživati u pet novih epizoda, odnosno pet igara. Svakog će mjeseca izaći jedna igra, a prva izlazi krajem ove godine.

Telltale Games je poznata softverska kuća upravo po epizodnim igrama, a nadamo se kako će i ovaj igraći serijal biti itekako zanimljiv. Nadamo se… 🙂

Naziv igre: Back to the Future: The Adventure Series
Platforma: PC, PS3, iPhone, iPad
Vrsta: avantura
Izdavač: Telltale Games
Autor: Telltale Games
Max. igrača: 1
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 24,95$
U prodaji od: 29. prosinca 2010
Službena stranica: www.telltalegames.com/bttf

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.