Back to the Future: The Game — Episode 2: Get Tannen!

Marty McFly i Doc Brown ponovo su s nama u drugoj epizodi jedne od najfantastičnijih priča ikad ispričanih. Nema tu nekih velikih tajni, vrijeme je da se ponovo vratimo u budućnost, ili – Back to the Future: The Game — Episode 2: Get Tannen!

Pred vama je potpuno nova avantura, odnosno igra koja se radnjom smjestila otprilike šest mjeseci nakon što je završio treći film iz poznate trilogije. Nastavak ove priče počinje tako što se vremenska mašina na četiri kotača, odnosno DeLorean Time Machine tajanstveno i neobjašnjivo pojavio u dolini Hill Valley – bez vozača! se mora vratiti u prošlost kako bi se našao s tinejdžerom Emmettom Brownom. Mora uspjeti u svom naumu, jer u suprotnom je budućnost neizvjesna!

U ovoj epizodi u ulozi Martyja i Doca vraćate se u prošlost, u potpuno novoj avanturi, odnosno igri koja je dobrim dijelom pokrivena i video isječcima. Naravno, igra se temelji na legendarnom filmu, likovi i radnja su simpa, nema razloga sumnjati u uspjeh igre.

Naziv igre: Back to the Future: The Game — Episode 2: Get Tannen!
Platforma: PC, PS3, iPad
Vrsta: avantura
Izdavač: Telltale Games
Autor: Telltale Games
Max. igrača: 1
Namijenjena: klincima
Preporučena cijena: 24,95$
U prodaji od: 28. veljače 2011
Službena stranica: www.telltalegames.com/bttf

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.