Backyard Parking 3D recenzija – možete li parkirati auto brzo i točno?

Backyard Parking 3D je igra koja dolazi iz Waldschrat Studiosa. Cilj igre je provjeriti svoje vještine u parkiranju automobila – što točnije, što brže i bez kaznenih bodova.

Oglas

Što se tiče karakteristika ove igre krenuti ćemo sa grafikom. Grafika je vrlo dobra, a autori igre su ubacili neke sitne detalje na automobile (farovi) koji su vrlo zgodni. U izborniku igre vam svira glazba koju ako želite možete isključiti. Kretanje automobila je jako lijepo odrađeno – kad stisnete gas vidjet ćete kako auto trza. Iako auti nisu licencirani, znamo kako smo vozili Golfa dvojku 🙂

Na početku igre imati ćete jednostavne misije i što dalje idete bit će teže. U ovoj igri treba biti pomalo i maštovit jer će biti vrlo nezgodnih misija. Mi smo se dosta namučili u rješavanju  nekih parkiranja, bilo je tu svega. U svakoj misiji imate pravo na 2 greške – udarit drugi auto, srušit čunj, udarit u zid i slično. Ako napravite 3 grešku morati ćete parkirati ispočetka.

U igri Backyard Parking 3D za svaku misiju možete dobiti maksimalno 3 zvjezdice. Jednu zvjezdicu ćete dobit ako nešto udarite i ne parkirate dovoljno brzo. Dvije zvjezdice ćete dobit ako nešto udarite ili ne parkirate dovoljno brzo, a tri zvjezdice ćete dobit ako bez greške brzo parkirate. Nekad ćete morati auto parkirati unatraške, a negdje ćete morati parkirati na više lokacija.

Backyard Parking 3D recenzija 02

Igru Backyard Parking 3D možete igrati na dva načina – jedan pogled (kamera) je iznad auta, a druga kamera prati radnju oko auta. U nekim zavojima na autu će vam se upalit žmigavac što je isto zanimljiv detalj.

Kontrole igre su vrlo jednostavne u donjem lijevom kutu ekrana se nalazi volan za skretanje, a s desne strane se nalazi gas,kočnica i rikverc. Ništa posebno.  Mi smo se navukli na ovu igru jer je vrlo zabavna, realna i jako dobro “sklepana”.

Koliko nam je poznato igra je napravljena samo za Android, a možete je skinuti ovdje. Inače, igru smo igrali na vrhunskom Xiaomi Mi Pad tabletu.

Prije vožnje provjerite dali vam je na autu ispravna”gefufna”, ako ne znate gdje se to nalazi sigurno znate gdje je “cincilator” 🙂

Radnja:
Grafika:
Zvuk:
Igrivost:
Ukupni dojam:
Konačna ocjena: 5,8 / 10

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.