Badland – mini recenzija

Letite, skačite i preživite svijet Badlanda. To je to… 🙂

Oglas

Badland je jedna od najljepših igara na Androidu i jedna od najpoznatijih igara 2013. godine. Grafički je vrlo zgodna i s jako lijepim svijetom punim drveća i cvijeća.

Kontrole igre su jednostavne. Tapkanje po zaslonu da se dignete gore, a kad maknete prst sa zaslona spuštate se dole.

U igri ima puno zamki kao što su eksplozije i smrtonosni zupčanici, a ostale zamke ćete morati otkriti sami. Što se tiče glazbe je jako lijepa zato što su to zvukovi iz prirode i vjerovatno će se to mnogima svidjeti.

Badland ima singleplayer i lokalni multiplayer mod do maksimalno 4 igrača. U singleplayer modu ćete pronaći više od 100 jedinstvenih razina, a svaka razina je sve ljepša, duža i naravno teža.

Badland02

U igri imate svoju pticu od koje se može stvoriti puno ptica, a koje će vam trebati za neke razine. Imate raznih stvari za pokupiti kao što su usporavanje i ubrzavanje vremena.

Badland03

Vaša ptica može postati veća ili manja nego što inače je, što će vam također trebati kako bi ste prošli kroz neke uske prolaze ili kako bi ste mogli pomaknuti neke teške predmete da bi mogli nastaviti dalje.

Badland04

U ovoj igri morati ćete biti dosta brzi jer ako vam ptica ispadne iz zaslona morati ćete ponoviti razinu. Nadamo se da će vam se igra svidjeti i uživajte u ovoj zaraznoj i prelijepoj igri. 🙂

Badland05
Linkovi za preuzimanje:
Android
iOS

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.