Batman: The Enemy Within – Episode 1: The Enigma, Bruce Wayne ponovo u akciji

U ovom najnovijem poglavlju u igri podužeg naziva, Batman: The Enemy Within – Episode 1: The Enigma, i Bruce Wayne i Batman bit će prisiljeni odigrati potpuno nove i vrlo neizvjesne uloge.

Oglas

Vratio se Batmanov ljuti neprijatelj, The Riddler, i jedino mu je zadovoljstvo terorizirati Gotham City. Njegove jezive zagonetke donijet će gradu još veću krizu, život stanovnika bit će ponovo nesiguran i opasan. Dolaskom nemilosrdnog federalnog agenta i povratkom vrlo opasnog Jokera, Batmanu neće biti nimalo lako.

Kako god okrenuli, i Batman i Bruce Wayne ćeimati pune ruke posla – prvi će se boriti protiv super zločinaca, a drugi će pokušati riješiti seriju vrlo ozbiljnih prijevara koje su zadesile Gotham City. Batman će morati odabrati kojem će savezniku vjerovati, a Bruce bi mogao pasti u dubine mraka, ako nas razumijete… 🙂 Uglavnom, bit će čupavo…

Igra Batman: The Enemy Within – Episode 1: The Enigma je napravljena u stripovskom stilu koji nam se sviđa jer nas podsjeća na neka stara dobra vremena kada smo prelistavali stripove i kada su video igre bile tek u začetku. Ova uzbudljiva avantura vodi vas u magični svijet jednog od najpopularnijeg super junaka koji je potekao iz nekih davnih vremena… ali koji i se danas nesmanjenom snagom bori za pravdu, zakon i red.

Naziv igre: Batman: The Enemy Within – Episode 1: The Enigma
Platforma: PC, Xbox One, Mac, iPhone
Vrsta: avantura
Izdavač: Telltale Games, Warner Bros. Interactive
Razvojni tim: Telltale Games
Max. igrača: multi
Namijenjena: klincima
Preporučena cijena: 29,99€ (Steam)
U prodaji od: 8. kolovoza 2017.
Web stranica: http://www.lawbreakers.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.