Batman The Telltale Series Episode 4: Guardian of Gotham

Uskočite u čizme ili bolje rečeno u psihu Brucea Waynea i otkrijte ne baš pozitivne posljedice kada se pretvarate u viteza tame (Dark Knight).

Oglas

A što reći o Batmanu legendarnom super junaku i čuvaru reda i poretka u Gotham Cityju, koje je ozbiljno poljuljano. Naravno, u gradu caruje korupcija, a to je nešto što Bruce Wayne iliti Batman ne voli. U ovoj epizodi pod nazivom Batman The Telltale Series Episode 4: Guardian of Gotham glavni je negativac Penguin je preuzeo inicijativu.

Naime, ovaj je negativac preuzeo kontrolu nad Wayne Enterprises, dok je Elizabeth Arkham Asylum za lude kriminalce dobio novog gosta – već pogađate kako je to sam Bruce Wayne glavom i bradom. Batman je uklonjen s ulica, snage Harveya Denta i Children of Arkham su u radu, dok se nevini građani nalaze u unakrsnoj vatri.

Kako će to sve završiti? Naravno, ovisi o vama ako uspijete pobjeći Pingvinu iz ćelije. Nećete moći sami, trebat će vam pomoć. Ne dajte se, jer Batman sve može… 🙂

batman-the-telltale-series-episode-4-guardian-of-gotham-02

Naziv igre: Batman The Telltale Series Episode 4: Guardian of Gotham
Platforma: PC, Xbox 360, Android, iPhone
Vrsta: avantura
Izdavač: Telltale Games, Warner Bros. Interactive
Autor: Telltale Games
Max. igrača: 1
Namijenjena: odraslima
Preporučena cijena: besplatna (Steam)
U prodaji od: 22. studenog 2016.
Web stranica: https://telltale.com/series/batman/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.