BenQ RL2755HM monitor od 27 inča možete spojiti i na Playstation i Xbox

Novi BenQ RL2755HM monitor će se uskoro pojaviti u prodaji u Hrvatskoj. Osim na PC računala moći ćete ga spojiti i na Sonyjevu Playstation i Microsoftovu Xbox konzolu. I radit će 🙂

Oglas

Novi se BenQ RL2755HM pojavio i u Hrvatskoj, a nudi sinkronizirane pokrete bez latencije, nisko kašnjenje ulaza i najbolji prikaz uz pomoć najnovijih tehnologija: vrijeme odziva od 1 ms (GTG), dva HDMI priključka, Black eQualizer, i još puno toga. Posebno je dizajniran za igrače na konzolama i nudi spremišta u koja elegantno možete smjestiti kabele, zvučnike i kontrolere.

BenQ RL2755HM je pažljivo dizajniran. Četvrtasto postolje kompaktnih je dimenzija i s unutarnje strane je presvučeno gumenom oblogom otpornom na klizanje koja vam omogućuje da sigurno odložite kontroler nakon igranja. Izvlačiva vješalica za slušalice smještena je na stražnjoj strani monitora i omogućuje vam da smjestite omiljene slušalice nadohvat ruke. Kabeli se mogu elegantno pospremiti kroz sjajno crveni organizator iza nosača monitora kako bi vaš stol ostao uredan i bez zapetljanih žica. Mat završna obrada obruba s prednje strane može vrlo efikasno smanjiti odbljeske koje stvara unutarnja rasvjeta i time ukloniti sve što odvraća pozornost i smanjiti zamor očiju.

Za najbolji doživljaj borbe unutar igre legenda borbenih igara Justin “JWong” Wong iz Evil Geniusesa razvio je “Borbeni način”, koji dolazi s posebnim postavkama kalibracije boja, a koje pomažu naglasiti likove u igri kako bi izoštrili vaš fokus i dali vam prednost potrebnu za pobjedu nad neprijateljima.

BenQ RL2755HM je prvi 27 inčni monitor za igranje na konzolama 02

Kako bi vam omogućila da postignete najbolje performanse, u monitor je ugrađena postavka Color Vibrance u 20 razina koja omogućuje igračima da prilagode prikaz vlastitim željama i vrsti igre koju igraju. Ova jedinstvena značajka dostupna je putem zaslonskog prikaza (On Screen Display – OSD) ili Display Pilota.

Višesatno igranje izlaže igrače štetnom svjetlu plavog spektra i neugodnom titranju. BenQ RL2755HM dolazi s ugrađenim BenQovim načinima rada Low Blue Light i tehnologijom protiv titranja kako bi bolje štitio oči igrača i uklonio titranje na svim razinama osvjetljenja, smanjujući potencijalno oštećenje vida, naprezanje očiju glavobolje i poremećaje spavanja i pružio ugodniji doživljaj igranja.

BenQ RL2755HM dostupan je u Europi od svibnja 2015. godine. U Hrvatskoj  će mu cijena biti 2.350 kuna.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.