BenQ XL2430T i XL2730Z monitori na ESL South East Europe Championshipu

BenQ nam javlja kako da će se sljedeći krug turnira ESL South East Europe Championship održati 28. i 29. studenog 2015. u Budimpešti u Mađarskoj.

Oglas

South East Europe Championship elitni je globalni niz profesionalnih igraćih turnira koje organizira Electronics Sports League (ESL). BenQ se ovom događaju pridružio u svibnju ove godine kada je neposredno pred početak prvog kruga ovog turnira u Bukureštu u Rumunjskoj objavio da će natjecateljima osigurati svoje vrhunske profesionalne monitore iz serije XL. BenQ XL2430T i XL2730Z monitori su glavne hardverske zvijezde natjecanja koje se krajem studenog održava u susjednoj Mađarskoj, na kojemu sudjeluju i hrvatski igrači.

Zajedno s ESL-om i drugim partnerima, BenQ je osigurao da sve natjecateljske pozornice i prostori za uvježbavanje ne samo zadovolje nego i nadmaše igraće standarde svjetske klase, uz 60 BenQovih vrhunskih profesionalnih monitora za igranje, među kojima se nalaze BenQ XL2430T kao i vrhunski 27“ model XL2730Z, predstavljen u prvoj polovici ove godine.

U drugom krugu South East Europe Championshipa snage će odmjeriti najbolji timovi  u igrama League of Legends i Counter-Strike: Global Offensive s područja jugoistične Europe. Natjecanje će se održati u sklopu događaja Windows 10 PlayIT u sajamskom prostoru HungExpo u Budimpešti, u susjednoj Mađarskoj, 28. i 29. studenog.

Kroz niz kvalifikacija, online grupne mečeve i playoff natjecanja bit će odabrana tri tima u svakoj igri koji će ući u finale, dok će posebne kvalifikacije isključivo za mađarske timove, dati četvrti tim u obje igre. U natjecanjima sudjeluju i igrači iz Hrvatske. Nagradni fond ukupno iznosi 5.000 eura.

ESL South East Europe Championship se održava na BenQ XL2430T i XL2730Z monitorima 02

BenQova XL2730Z – perjanica iz XL serije monitora od 27″

Glavna hardverska zvijezda ESL SEE natjecanja je BenQova perjanica među profesionalnim monitorima za igranje, XL2730Z. Opremljen QHD rezolucijom za vrhunsku kvalitetu slike do najsitnijih detalja, frekvencijom osvježavanja od 144 Hz i vremenom odziva od 1 ms (GTG), inovativni XL2730Z zajamčeno nudi ultimativno iskustvo igranja. Monitor XL2730Z može se pohvaliti i tehnologijom Motion Blur Reduction koja osigurava najzaglađenije moguće pokrete te tehnologijom VESA DisplayPort Adaptive-Sync koja minimizira zastajkivanje i razrezivanje slike, nudeći zajednicama igrača diljem svijeta zadovoljavajuće glatke i ultra-brze performanse.

Druge inovativne karakteristike uključuju Smart Scaling i Color Vibrance koje omogućuju igračima da prilagode svjetlinu, boju i prikaz. Mjerne oznake za podešavanje monitora omogućuju im, pak, da prilagode monitor svojim specifičnim potrebama. BenQ se također iznimno brine da zaštiti oči igrača od svjetla plavog spektra i titranja ugradnjom načina rada Low Blue Light i tehnologije protiv titranja i u ovaj novi monitor za igrače.

Dodatne informacije o natjecanju ESL South East Europe Championships na Comic Conu dostupne su na ovom linku.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.