Betrayer – pitamo se tko je koga izdao u ovoj akcijskoj avanturi?

Betrayer

Betrayer je akcijska avantura u prvom licu u kojoj morate riješiti niz pomalo neobjašnjivih tajni koje su se dogodile u kolonijalnoj državi Virginia u 17 stoljeću.

Oglas

U igri Betrayer (izdajica) istraživat ćete divljine američke države Virginia u potrazi za nestalim kolonizatorima. Nije ovo samo istraživačka igra, na vašem će se putu pojavljivati i nepoznata zla bića od kojih ćete se braniti starinskim oružjem iz 17. stoljeća – mušketama, mačevima, noževima, sjekirama, samostrijelom, čime god stignete.

Sama radnja igre smještena je u 1604. godinu, u Novi svijet, kako su tada zvali Ameriku. Zemlja uopće ne izgleda kako ste očekivali, uvijena je u tajnu, prepuna je duhova i tajni, a nekako je neobjašnjivo iz okoliša izvučena boja! Ako ne vjerujete pogledajte fotke i video, izgleda sablasno, ali to igri daje posebnu draž.

Tko zna, možda na svom putu pronađete i neko blago, navodno ga ima. Pronađite preživjele, mapirajte svoj put kako se ne bi izgubili i naravno – ostanite živi! Pomalo neobična igra Betrayer nam se na prvi pogled svidjela, valjalo bi je isprobati.

Naziv igre: Betrayer
Platforma: PC
Vrsta: akcija, avantura, FPS
Izdavač: Blackpowder Games
Autor: Blackpowder Games
Max. igrača: 1
Namijenjena: svima
Preporučena cijena:
U prodaji od: 14. kolovoza 2013
Web stranica: http://www.blackpowdergames.com/betrayer/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.