BioShock 2, druga podvodna saga uskoro!

Konačno nam stiže i drugi nastavak ove odlične pucačine u prvom licu. Prvog dijela se još uvijek živo sjećamo, s odličnom ali mračnom radnjom. Kako sami autori igre tvrde, u drugom dijelu će vas iznenaditi bez obzira što očekujete.

Radnja igre smještena je puno, puno godina nakon pada Rapture, grada skrivenog u dubini mora. Ovoga puta vaša se uloga u potpunosti promijenila. Sada ste u ulozi nekakvog Plasmid testnog lika za Sinclair Solutions, glavnog Plasmids i Tonics dobavljača, u podvodnom gradu Rapture. Ukratko, morat ćete iskoristiti sve elemente koje vam pruža igra (toolset).

Bioshock je u mnogo elemenata posebna igra, a drugi nastavak još više (ili bolje rečeno – dublje) ulazi u samu analizu igre, međusobnih odnosa likova, jedino tako nešto možete naći ovdje. Tijekom igre ćete zarađivati “experience points” bodove kojima ćete otključavati nova oružja, ali i Plasmids-e i Tonics-e, a koje ćete moći koristiti u bezbroj kombinacija. Očekuje vas i puno egzotičnih lokacija, kao što su Kashmir Restaurant i Mercury Suites. Ma, ludilo, brale… 🙂

Isto tako, djeluje još strašnije i mračnije, pa ako ste ljubitelji dobre pucačine u prvom licu s gotovo horor radnjom, evo igre za vas… 🙂

BioShock 2, druga podvodna saga uskoro!

Naziv igre: BioShock 2
Platforma: PC, PS3, Xbox 360
Izdavač: 2K Games
Autor: 2K Marin
Vrsta: pucačina u prvom licu, FPS
Max. igrača: multi
Namijenjena: odraslima
Preporučena cijena: 49,99$
U prodaji od: 9. veljača 2010
Službena stranica: www.bioshock2game.com
Recenzija Bioshock, Bioshock 2 (uskoro)

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.