BladeShield – spriječi E.L.L.E.N. i robote u uništavanju ljudske rase

Vrlo intenzivna igra koja vas ponovo vodi negdje u svemirska prostranstva. Sci-Fi igra BladeShield ispričat će vam priču koja se odvija u jednom zanimljivom svemirskom brodu.

Oglas

Nalazite se na svemirskom transportnom brodu Titan-X, a kojim djelomično upravlja i “umjetna inteligencija” (AI), takozvani E.L.L.E.N. (Engaging Linguistic Learning Electronic Network). U ulozi se sigurnosnog čuvara koji je samo kontrolirao je li sve u redu. I bilo je… neko vrijeme.

Sve je bilo u najboljem redu dok se E.L.L.E.N. nije pobunio (ili ona?), a dogodilo se i još nešto gore – brodski “replikator” je stvorio cijelu vojsku neprijateljski nastrojenih robota a koji imaju jasan zadatak – ubiti sve ljude na svemirskom brodu. I ne samo na svemirskom brodu nego u čitavoj galaksiji!

Naravno, tu uskačete vi. Kao niži sigurnosni oficir dobili ste zadata – zaustaviti E.L.L.E.N. i osigurati da svi s broda odu živi i u jednom komadu. Naoružani s dva moćna BladeShieldsa krećete u svoju pomalo neobičnu avanturu, u uništavanje robota i spašavanje ljudi.

bladeshield-02

Naziv igre: BladeShield
Platforma: PC
Vrsta: akcija
Izdavač: Rank17
Autor: Rank17
Max. igrača: 1
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: besplatna (Steam)
U prodaji od: 28. studenog 2016.
Web stranica: http://rank17.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.