Bladestorm: Nightmare – jeste li za malo prave makljaže?

Bladestorm se vraća u high-definition remake akcijskoj igri iz 2007.

Oglas

Uključujući kompletnu Bladestorm: The Hundred Years’ War priču sa potpuno novom Nightmare kampanjom. Bladestorm dolazi sa poboljšan sa novom grafikom i online multiplayer modom.

Bladestorm je strateška igra u kojoj igrač ulazi u ulogu plaćenika i odlučuje hoće li se boriti za Englesku ili Francusku u misijama inspiriranim pravim događajima i bitkama. Upoznavajući jednu od najdužih i najviše političkih perioda u Engleskoj povijesti, igrač može preuzeti kontrolu i upravljati sa nekoliko različitih vojnih jedinica i razvijati svojeg vlastitog lika povećavajući njegovu slavu, zlato i samu vojsku te završavati pojedine misije bez obzira na kojoj se strani bori.

Možete birati hoćete li doživjeti te događaje kroz realističnu priču igrajući normal mod ili možete izabrati istražiti izmišljenu priču koja se i dalje bazira na istinitim događajima u Nightmare modu. U Nightmare modu, rat između Engleske i Francuske donosi misterioznu hordu koji su vođeni od Ivane Orleanske, koja se pretvorila u zlo.

Zlonamjerna vojska sastoji se brojnih vrsta zmajeva, divova i demona koji dolaze u beskonačnim brojevima, te kraljestvo Engleske i Francuske mora momentalno prekinuti vatre i pridružiti legije kako bi uništili ovu zlu snagu. Ovaj novi mod omogućava igračima preuzeti kontrolu nad dodatnih 32 lika, bazirani na izmišljenim i istaknutim povijesnim ličnostima iz svih vremena. Uz njihovu pomoć, igrači moraju preuzeti kontrolu nad neprijateljima, i povratiti onu pravu Ivanu Orleansku kako bi spasili svijet od zla.

bladestorm nightmare2

Naziv igre: Bladestorm: Nightmare
Platforma: real-time strategija
Vrsta: Xbox One, PC, PS3, PS4
Izdavač: Tecmo KOEI
Autor: Omega Force
Namijenjena: 13+
Preporučena cijena: /
U prodaji od: 17. ožujak 2015.
Web stranica: http://www.koeitecmoamerica.com/bladestormnightmare/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.