Bombshell – nevjerojatna seksi heroina spašava predsjednika

Igru Bombshell potpisuje ista ekipa koja je napravila igru Rise of the Triad još 2013. godine. Ova eksplozivna akcijska RPG igra će vam doslovno natjerati adrenalin u krv.

Oglas

U ulozi ste Shelly “Bombshell” Harrison, posebno istrenirane plaćenice koja je stručnjak u mnogim borbenim  vještinama. Neka vas ne zavara njezino ženstveno tijelo, Shelly će vas u trenu sprašiti i učiniti bespomoćnim. Njena će joj borbena vještina itekako trebati, jer ima poseban zadatak.

Naša Bombshell heroina će u svojoj intergalaktičkoj avanturi proputovati čak četiri planeta kako bi spasila predsjednika od velike alienske prijetnje. Valjda su alieni htjeli pojesti lika, što li, ne znamo, ali naša Shelly juri u potrazi za njim.

Grafika vam je možda poznata, a ako ste pomislili na Unreal Engine, onda ste u pravu. Shelly Bombshell je naoružana do zuba, tako da žalimo aliene koji će joj se naći na putu, vrlo je žestoka 🙂

Bombshell 02

Naziv igre: Bombshell
Platforma: akcija
Vrsta: PC, PS4
Izdavač: 3D Realms
Autor: Interceptor Entertainment
Max. igrača: –
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 28. ožujka 2015.
Web stranica: http://interceptor-entertainment.com/site/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.