Boss Monster – kartaška igra sa Kickstartera napokon je stigla i na mobilne uređaje!

Za one koje više preferiraju virtualne društvene igre onda je ovo sretna vijest, Boss Monster dungeon kartaška igra je sada dostupna za Android uređaje.

Oglas

Igrate kao zlikovac i morate podmuklo izgraditi podzemnu jazbinu koristeći veliku kolekciju karata, te oni koji žele biti heroji, nadamo se uspjeti proći kroz vaše zamke.

Ova igra je potpuna kopija sa papira, pa čak i karte i izgled karata je potpuno isti, samo je jedna razlika – ovdje je sve automatizirano dok igrate protiv AI u solo igri. No, ukoliko više preferirate multiplayer igranje, onda možete izazvati online prijatelje.

Sama igra je besplatna za igrati i isprobati, no ima samo jednu IAP (in-app-purchase) koja košta 6,99$ i ona vam otvara cijeli paket igre. Oni koji su pripomogli projektu na Kickastarteru, obavezno bi trebali provjeriti svoj e-mail jer su dobili ključ koji će otključati kompletnu igru.
U ovom trenutku igra je dostupna samo za Android uređaje, no kako kažu iz Brotherwise Games studija, igra će biti dostupna i za iOS no ne zna se točno kada, ali ubrzo.

Ukoliko želite isprobati ovu dungeon kartašku igru Boss Monster, možete ju besplatno preuzeti na Google Playu.

boss monster2

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.