Bravely Archive: D’s Report – vrijeme je za skupljanje kristala!

Sqare Enix objavljuje da stiže još jedan RPG, po imenu Bravely Archive: D’s Report koji će biti objavljen početkom 2015. godine u Japanu za iOS i Android platformu.

Oglas

Vaš lik je knjižničarka koja se zove Anastasis Library i smješteni ste u centru mjesta Luxendarc. Cilj igre je putovati svijetom, te skupljati uspomene (sjećanja) koje su pohranjene u kristalima. U ovom nastavku bit će likova iz ostalih Bravely serijala.

Moći ćete kreirati svoj vlastiti svoj tim sa nekoliko vrsta likova (healeri, napadači i supporteri). Bitke su napravljene tako da ćete igrati potez po potez, dok svaki lik ima svoje posebne poteze. Kada napadate lika iz neprijateljskog tima i ako ga uspijete dići u napadu, na njemu ćete moći izvesti napadčki kombo koji će vam dati dodatni bonus.

O igri nažalost ne možete saznati više na official siteu zato jer je sve na Japanskom, no ukoliko netko od vas zna čitati japanski jezik ovdje je link: http://bravelyarchive.jp 🙂

bravely arhive d's report2

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.