Breath of Fire za Wii U konzolu – downloadajte i igrajte!

Sve je više igara koje jednostavno možete downloadati s Interneta i igrati je. Slična je priča i s Breath of Fire, klasičnom igrom koja je napravljena još za Super Nintendo, a sada je stigla i na Wii U konzolu.

Oglas

U nekoj dalekoj zemlji i u nekom nepoznatom vremenu živio je klan zmajeva koji je imao sposobnost pretvoriti se u razna bića i čudovišta, a sve kako bi održavao red i mir. Nakon što se pojavila božica koja je mogla ispuniti svaku želju, dio klana je postao pohlepan i brzo je nastao razdor. Snage klana podijelile su se na dva dijela, u dvije frakcije, na dobro i zlo – Dark and Light.

I tu počinje prava priča, odnosno igra. Radi se o vječnoj borbi dobra i zla. Vi ste pripadnik dobra (Light), a zajedno s još sedam članova pokušat ćete na sve moguće načine spriječiti uništenje zemlje, stanovnika i svega dobroga. Kako bi u tome uspjeli morate sakupiti 6 magičnih ključeva koji zlu božicu koja je i sve zakuhala možete otjerati, odnosno zaključati u potpuno drugom svijetu.

Sve vam je jasno i znate što vam je činiti. Igra je napravljena u retro stilu, pa ako ste ljubitelji dobro poznatih načina igranja, a još bolje retro grafike, tada ćete uživati u igri. Sviđa nam se radnja, uvijek se nekako “pokefaju” oni dobri i oni zločesti… 🙂

Inače, originalna igra Breath of Fire nastala je pradavne 1993. godine, a posljednja inačica 2002. godine.

Breath of Fire 02

Naziv igre: Breath of Fire
Platforma: Wii U, GBA
Vrsta: RPG
Izdavač: Capcom
Autor: Capcom
Max. igrača: 1
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 12. veljače 2015.
Web stranica: –

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.