Bulletstorm: Full Clip Edition – ljuta pucačina, može i u Duke Nukem stilu

Ljubitelji žestokih pucačina u prvom licu ponovo će doći na svoje. Igra Bulletstorm: Full Clip Edition je dostupna na svim ozbiljnim gamerskim platformama. Kako se tu umiješao Duke Nukem?

Oglas

U stilu “kill with skill” krećete u svoje borbene pohode. Bulletstorm: Full Clip Edition je punokrvna pucačina u prvom licu (FPS), a koja u prednarudžbi donosi i posebnog lika u kojem možete “voziti” igru, a to je nepobjedivi Duke Nukem! Za one koji ne znaju, Duke Nukem je jedna od prvih masovno igranih pucačina u prvom licu nastala 1991. godine i koja je dostigla planetarnu popularnost. Lijepo je ponovo čuti njegov glas 🙂

Priča isprepletena iza ove igre govori o futurističkoj konfederaciji koju štiti elitna jedinica plaćenika poznatih pod nazivom Dead Echo. Nakon što dva plaćenika Grayson Hunt i Ishi Sato shvate kako u stvari rade za krivu stranu, odlučuju dezertirati i pobjeći na drugi kraj galaksije.

No, neće im biti lako. Vrlo brzo će Grayson i Ishi shvatiti kako su okruženi hordama mutanata i nekakvom krvožednom bandom. Imaju dva cilja – pobjeći s planeta živi i osvetiti se onome tko ih je poslao na to mjesto koje im je trebalo biti sigurno utočište, a ono je sve osim sigurnog.

U ulozi se Graysona Hunta ili ako želite Duke Nukema (ako imate posebnu inačicu, puno je zabavnija!), a naoružani ste do zuba vrlo maštovitim oružjem. Način igranja znate – nitko ne smije ostati živ osim vas i vašeg kompanjona. Sam način igranja je vrlo živopisan, da ne kažemo krvav, zato je igra ocijenjena za one iznad 18 godina.

S igrom Bulletstorm: Full Clip Edition nema teorije da vam bude dosadno… 🙂

Naziv igre: Bulletstorm: Full Clip Edition
Platforma: PC, PS4, Xbox One
Vrsta: FPS
Izdavač: Gearbox Software
Razvojni tim: Epic Games
Max. igrača: multi, kooperativni mod
Namijenjena: 18+
Preporučena cijena: 39,09€ (Steam)
U prodaji od: 7. travnja 2017.
Web stranica: http://bulletstorm.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.