Bulletstorm, sredi protivnike sa stilom!

Ne, nismo izmislili ovaj naslov. Kako stoji u samom opisu igre, Bulletstorm donosi novu žestinu u svijet pucačina u prvom licu pod sloganom “‘kill with skill”. Precizno, vješto, pametno, sredi protivnika prije nego on razvali tebe, zar ne?

Radnja igre vrti se oko jedne futurističke konfederacije koju štiti Dead Echo – elitne bande plaćenika (joj, joj ?!?). Kada dvojica pripadnika Dead Echo bande (Grayson Hunt i Ishi Sato) shvate kako se u stvari cijelo vrijeme bore s krive strane, napuštaju svog vođu i nestaju u prostranstvima galaksije.

U Bulletstormu, Grayson i Ishi neće imati mira, jer će se brzo naći okruženi hordama mutanata i krvožednih bandi u tom udaljenom svemirskom raju (koji je samo naizgled raj). Imate dva cilja – ili pokušati pobjeći s planeta živi, ili se osvetiti čovjeku koji vas je tamo poslao. Izaberite manje zlo, ali u svakom slučaju pokušajte preživjeti.

U igri ste u ulozi Graysona Hunta koji je pravi pravcati borac, junak, s vrhunskim borbenim vještinama i naoružanjem, od kojih ističemo ogromne “pištoljčine”. Očekuje vas dosta akcije, napucavanja i drugih aktivnosti koje ionako obožavate u ovakvom tipu igara.

Naziv igre: Bulletstorm
Platforma: PC, PS3, Xbox 360
Vrsta: pucačina u prvom licu, FPS
Izdavač: Electronic Arts
Autor: People Can Fly
Max. igrača: 1
Namijenjena: odraslima
Preporučena cijena: 49,95$
U prodaji od: 22. veljače 2011
Službena stranica: www.bulletstorm.com

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.