Call of Duty Advanced Warfare Companion nudi puno zanimljivih mogućnosti

Za početak možete na svom mobilnom uređaju pratiti članove svog tima ili pak izmijeniti logo (amblem) svog tima. Sve to i još puno više u igri Call of Duty Advanced Warfare Companion.

Oglas

Poznati svjetski proizvođač / izdavač igara Activision Blizzard, pohvalio se svojom novom aplikacijom u kojoj možete za popularnu pucačinu Call of Duty Advanced Warfare uz pomoć aplikacije Call of Duty Advanced Warfare Companion napraviti neke dodatne izmjene. Aplikacija je napravljena za iOS, Windows Phone i Android.

U stvari, aplikacija će napraviti nekoliko zanimljivih sitnica koje ste vjerojatno i očekivali. Nije to nešto puno, ali veseli. Pronaći ćete dio koji se zove Clan Wars, a koji nije ništa drugo nego osvajanje pozicija na mapi te vaše pozicioniranje kao najboljeg među klanovima. Naravno, za to ćete se morati poprilično potruditi.

Call of Duty Advanced Warfare Companion 02

Nadalje, u dijelu koji se zove War Room možete pratiti članove svog klana, tko je najbolji i tko je najlošiji, te kada će te se sukobiti s drugim klanovima. To vam zvuči poznato, zar ne? 🙂 Također možete izmijeniti i amblem svog tima i još neke sitnice.

Call of Duty Advanced Warfare Companion aplikacija je besplatna, a možete je već sada skinuti s web store-ova:
Android
iOS
Windows Phone

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.