Call Of Duty Advanced Warfare dobio gosta – glumi Kevin Spacey!

Call Of Duty Advanced Warfare dobio gosta - glumi Kevin Spacey

Ovo je i prva službena informacija o novoj Call Of Duty Advanced Warfare igri koju će distribuirati poznata izdavačka kuća Activision, dok je kao autori potpisuje Sledgehammer Games.

Oglas

Popularni holivudski glumac Kevin Spacey posudio je svoj lik i djelo za novu vrhunsku video igru – pucačinu Call Of Duty Advanced Warfare.

Svi koji se bave svijetom gaminga itekako poznaju Call of Duty serijal (CoD), a najnovija igra iz tog serijala nam prema priloženom traileru daje naslutiti kako se radi o vrhunskoj pucačini u prvom licu od koje praktički zastaje dah! Grafika, zvuk i atmosfera u igri trebali bi biti vrhunski, a sama igrivost nešto najbolje što ste do sada vidjeli.

Call Of Duty Advanced Warfare dobio gosta - glumi Kevin Spacey

Call Of Duty Advanced Warfare dobio gosta - glumi Kevin Spacey

Call Of Duty Advanced Warfare dobio gosta - glumi Kevin Spacey

Sama igra vas vodi u blisku budućnost, akcije neće nedostajati. A Kevin Spacey, što će on tu. Ok, njegova digitalna faca će se pojaviti u igri, ali ne kao neki razbijač ili stručnjak za terensku borbu, nego više kao verbalni gnjavator odnosno birokratsko piskaralo.

Detaljnije o ovoj vrhunskoj video igri možete vidjeti u video traileru niže. Prepoznat ćete i futurističke helikoptere koji će vas podsjetiti i na film Avatar (ima sličnosti), a i vojnici imaju posebne futurističke hibridne uniforme. Ipak, centralni dio igre i dalje je žestoka akcija i nevjerojatno dobro riješene borbene scene, uz pregršt vrhunskih efekata.

Ipak, za ovu ćete se ljepotu morati strpjeti do jeseni, jer će se igra Call Of Duty Advanced Warfare u prodaji pojaviti tek 4. studenog ove godine. No, vrijedi je pričekati, zar ne? 🙂

Izvor: Racunalo.com

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.