Call of Duty Strike Team stigao na iPhone i iPad uskoro i na Androidu

Call of Duty Strike Team

Pomalo iznenađujuće, ali kao ugodno iznenađenje, pojavila se nova Activisionova igra koju ćete sigurno zavoljeti. Ona se zove – Call of Duty Strike Team.

Oglas

Dugo su krili ovu informaciju, no evo i to smo doživjeli. Ako ste vlasnik iPhonea ili iPada i ako istovremeno volite pucačine u prvom licu, tada će vam se svidjeti ova igra. Call of Duty Strike Team sam po sebi nam podiže dlake iza ušiju, jer svaki CoD nastavak nas posebno raduje.

Call of Duty Strike Team je pucačina u prvom i trećem licu istovremeno, neka vrsta kombinacije, praktički istovremeno tako da se možete prebacivati iz jednog pogleda u drugi. Priča je jednostavna – trči, pucaj ubij! Moći ćete dorađivati i prilagođavati oružje, opremu i perkove, a cilj je ostati živ, srediti sve protivnike i pri tome izvršavati sve misije.

Inače, radnja igre je smještena u blisku budućnost, u 2020. godinu. Po sadržaju je igra neovisna od prijašnjih nastavaka koje su razvili Infinity Ward ili Treyarch. Radnja nam priča priču o SAD-u kojeg napada “nepoznati neprijatelj”, a koji je iznenadio američku obranu i doslovno je destkovao. U ulozi ste vođe posebnog elitnog tima (Joint Special Operations Team) koji pokušava uništiti tajanstvenog neprijatelja.

Call of Duty Strike Team je dostupan na iOS App Storeu po cijeni od 6,99$ i radi na iPhone/iPad platormi. No, kako saznajemo, igra bi se trebala pojaviti i na Android platformi. Inače, igru je napravila ekipa iz Blast Furnace, ista ona koja je napravila poznatu iOS igru Pitfall.

Više o igri potražite na službenim stranicama.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.